Mircea Drăghici a premiat câștigătorii concursului „Argeșul prin obiectivul tău”

Deputatul Colegiului Curtea de Argeș,  Mircea Drăghici, a premiat la sfârşitul săpătmânii trecute câștigătorii concursului de fotografie „Argeșul prin obiectivul tău”, iar clasamentul este următorul:
Locul 1: Ciublea Bianca Maria- 703 Like-uri
Locul 2: Roxana Cret- 580 de Like-uri
Locul 3: Cătălin -Adrian Neacsu- 564 de Like-uri
Locul 4: George Florian- 258 de Like-uri
Locul 5: Ana Maria Gîlcescu- 162 de Like-uri
În luna iulie, deputatul PSD Mircea Drăghici a organizat un seminar de fotografie la care au avut ocazia să participe aproximativ 20 de tineri pasionați de fotografie din Colegiul numărul 2 Argeș. În cadrul acestui eveniment, tinerii au învăţat noţiuni de bază legate de arta fotografică şi de modul în care poate fi folosită camera foto pentru a realiza cele mai frumoase imagini.
După  participarea la cursul de fotografie desfășurat în Curtea de Argeș, liceenii au plecat într-un circuit în judeţ pentru a fotografia cele mai frumoase obiective turistice. Astfel, pornind din Curtea de Argeș, tinerii au mers pe traseele Arefu – Vidraru, Corbi – Nucșoara și Mușătești- Brăduleț. Pentru selectarea celor mai frumoase fotografii care să ilustreze obiectivele turistice din județul Argeș, în intervalul 22 iulie – 5 august 2013, pe pagina de Facebook a deputatului PSD, s-a desfășurat concursul de fotografie “Argeșul prin obiectivul tău”, iar cele mai votate fotografii vor face parte din expoziția ce va avea loc în Parlamentul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email