Mircea Drăghici a premiat câștigătorii concursului „Argeșul prin obiectivul tău”

Deputatul Colegiului Curtea de Argeș,  Mircea Drăghici, a premiat la sfârşitul săpătmânii trecute câștigătorii concursului de fotografie „Argeșul prin obiectivul tău”, iar clasamentul este următorul:
Locul 1: Ciublea Bianca Maria- 703 Like-uri
Locul 2: Roxana Cret- 580 de Like-uri
Locul 3: Cătălin -Adrian Neacsu- 564 de Like-uri
Locul 4: George Florian- 258 de Like-uri
Locul 5: Ana Maria Gîlcescu- 162 de Like-uri
În luna iulie, deputatul PSD Mircea Drăghici a organizat un seminar de fotografie la care au avut ocazia să participe aproximativ 20 de tineri pasionați de fotografie din Colegiul numărul 2 Argeș. În cadrul acestui eveniment, tinerii au învăţat noţiuni de bază legate de arta fotografică şi de modul în care poate fi folosită camera foto pentru a realiza cele mai frumoase imagini.
După  participarea la cursul de fotografie desfășurat în Curtea de Argeș, liceenii au plecat într-un circuit în judeţ pentru a fotografia cele mai frumoase obiective turistice. Astfel, pornind din Curtea de Argeș, tinerii au mers pe traseele Arefu – Vidraru, Corbi – Nucșoara și Mușătești- Brăduleț. Pentru selectarea celor mai frumoase fotografii care să ilustreze obiectivele turistice din județul Argeș, în intervalul 22 iulie – 5 august 2013, pe pagina de Facebook a deputatului PSD, s-a desfășurat concursul de fotografie “Argeșul prin obiectivul tău”, iar cele mai votate fotografii vor face parte din expoziția ce va avea loc în Parlamentul României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email