Mircea Campan nu mai este director la Electroargeş

Consiliul de Administraţie al Electroargeş SA a anunţat într-un comunicat publicat pe portalul Bursei de Valori Bucureşti că „a încetat mandatul de Director General Interimar al domnului Mircea Campan, începând cu data de 15.12.2020”, fără să precizeze cine şi dacă a fost numit vreun directror general interimar. Mircea Campan a fost numit în luna noiembrie  în funcţia de Director General Interimar Electroargeş SA, pentru un mandat de 6 luni.

La începutul săpătmânii a fost înregistrată în sistemul bursei de la Bucureşti o tranzacţie de tip DEALS cu un pachet de 3,2 milioane de acţiuni ale producătorului de electrocasnice Electroargeş din Curtea de Argeş, în valoare de 2,5 milioane de lei, potrivit datelor BVB.

Pachetul schimbat de investitori la un preţ de 0,77 de lei pe unitate, adică cu 11,5% mai mic faţă de preţul din şedinţa precedentă, reprezintă 4,6% din totalul acţiunilor Electroargeş, potrivit calculelor realizate de zf.ro.

Electroargeş SA are ocapitalizare de 60,7 milioane de lei , potrivit sursei citate, şi este deţinută în proporţie de 36,8% de Investments Constantin, în timp ce Tudor Dumitru deţine 12,8% din capitalul social.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email