Mircea Campan, noul director al Electroargeş

Foto zf.ro

„Consiliul de Administraţie Electroargeş SA a hotărât  încetarea perioadei de probă şi a mandatului de Director General Electroargeş SA a lui Marcel Nastasie şi numirea lui Mircea Campan, care deţine funcţia de Consilier Dezvoltare, în funcţia de Director General Interimar Electroargeş SA, pentru un mandat de 6 luni, dar nu mai târziu de numirea unui nou Director General”, potrivit unui comunicat pubşicat pe site-ul companiei şi pe portalul Bursei de Valori Bucureşti.

„Mă simt foarte norocos pentru că de-a lungul anilor am lucrat cu oameni care aveau viziune, succes şi care ştiau ce înseamnă să conduci. Ca parte din echipa Electroargeş, am oportunitatea să pun în aplicare ce am învăţat în toţi acei ani, dar şi să transmit în cadrul organizaţiei entuziasmul pe care ar trebui să-l simţim cu toţii în faţa oportunităţilor din piaţa curentă. Electroargeş este o companie de renume în România, care în ultimii ani a beneficiat de investiţii consistente, pe care plănuim să le continuăm în următorii doi ani, conform viziunii noastre de a deveni una dintre companiile româneşti etalon ce se poate mândri cu denumirea industry 4.0, adică o companie modernă, actuală, cu un grad mare de automatizare”,  declarat pentru Ziarul Financiar noul director general interimar  al Electroargeş.

Cu o experienţă de 21 de ani în roluri manageriale de top în industria auto şi electronică, în companii internaţionale precum Fujikura, Euro Tyres Manufacturing, Solectron, Flextronics, Mike Campan s-a alăturat companiei Electroargeş în octombrie 2020 în calitate de Consilier de Dezvoltare.

Anterior, el a fost timp de cinci ani Business Unit Director la divizia Fujikura din Europa şi Africa de Nord, având în subordine 6.400 de angajaţi şi mai multe fabrici din 8 ţări, potrivit zf.ro.

Mircea (Mike) Campan s-a născut în Bucureşti şi la 12 ani a emigrat cu familia în Statele Unite, unde a absolvit Inginerie Mecanică la Arizona State University. Deţine un MBA – Keller Graduate School of Management, Arizona.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email