Mii de argeşeni au participat la Zilele Municipiului

După o pauză de un an, Zilele Municipiului Curtea de Argeş au fost aşteptate de argeşeni, iar acest lucru s-a văzut din numărul mare al celor care au participat săptămâna trecută la manifestările organizate pe platforma din faţa sălii de sport, locul de desfăşurare a sărbătorii.

Au fost concerte pentru toate vârstele, de la cei mici la cei mari, şi pentru toate gusturile, de la Irina Rimes şi Compact la taraf şi spectacole de muzică populară.

Tiribombe, tobogane, maşinuţe, trenuleţe, în toate s-au dat copiii, iar părinţii lor au găsit în acelaşi loc mici şi bere, friptură şi cârnaţi. S-au vândut de toate în târg – sandale, haine, tuciuri, baloane, portofele şi genţi, turtă dulce şi vată de zahăr.

Oraşul a fost săptămâna trecută sufocat de maşini şi de oameni. Străzile au fost pline, ambuteiajele maxime, pe trotuarele pe care se lucrează abia s-au putut mişca. La Mănăstire, unde duminică s-a sărbătorit şi hramul sfântului lăcaş, credincioşii veniţi din toată ţara s-au înghesuit să asculte slujba şi să treacă pe la moaştele Sfântuliţei.

Cea mai aglomerată săptămână din an de la Curtea de Argeş s-a încheiat. De astăzi chiar, lucrurile reintră în normal, iar oraşul regal va arăta aşa cum îl ştim, mai puţin aglomeraţia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email