Mihai Treistariu a ridicat publicul în picioare la Casa de Cultură

Renumitul interpret Mihai Treistariu a susţinut un concert deosebit pe scena Casei de Cultură „George Topârceanu”, în seara zilei de 8 martie, concert dedicat tuturor doamnelor şi domnişoarelor din municipiul nostru. La evenimentul organizat de Consiliul Local şi Casa de Cultură au fost prezenţi Nicolae Diaconu, primarul municipiului, viceprimarul Costinel Vasilescu, Cristian Mitrofan, managerul instituţiei, dar şi alţi consilieri locali. „La Mulţi Ani tuturor doamnelor şi domnişoarelor. Ne bucurăm că am putut să vă facem în această zi deosebită un astfel de cadou, un concert deosebit”, a spus Nicolae Diaconu. În deschiderea spectacolului prezentat de Sorin Mazilescu, director Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş, a cântat formaţia rock Paradox. Membrii trupei au cântat câteva piese deosebite care aparţin formaţiilor Compact, Iris sau Holograf, dar şi alte melodii din repertoriul internaţional, care au fost foarte apreciate de tinerii argeşeni.

Câştigătorul trofeului Cerbul de Aur – Junior a fost la Curtea de Argeş

 În cadrul spectacolului a fost invitat şi tânărul solist în vârstă de doar 13 ani, Ion Moise Bădulescu, care a interpretat două melodii. Johnny, aşa cum place să i se spună, este unul dintre cei mai talentaţi tineri artişti din România. Anul trecut, tânărul a obţinut trofeul la festivalul Cerbul de Aur – Junior şi a fost foarte aproape de a reprezenta România la concursul Eurovision Junior. De asemenea, tot anul trecut Johnny Bădulescu a fost ales cel mai bun solist din judeţul Argeş. Tânărul solist l-a impresionat chiar şi pe Mihai Treistariu, care, după ce l-a ascultat cântând, a promis că îi va compune acestuia o melodie cu care va participa la următoarea ediţie a concursului Eurovison Junior. Mai mult, cei doi solişti au cântat în duet piesa Je t’aime. Cel mai aşteptat moment al serii de către argeşenii prezenţi în sală a fost recitalul susţinut de Mihai Treistariu. „La Mulţi Ani tuturor doamnelor şi domnişoarelor din Curtea de Argeş. Mă bucur foarte mult că sunt aici la Curtea de Argeş, unde de fiecare dată am avut un public minunat. Vreau să ne simţim bine şi în această seară şi facem o atmosferă specială”, a spus interpretul.

„Vom mai face astfel de surprize argeşenilor”

Mihai a chemat pe scenă, mai mulţi copii care au cântat şi au dansat împreună cu el pe toată durata spectacolului. Ultima piesă din cadrul spectacolului, hit-ul „Tornero”, a ridicat sala în picioare, publicul cântând împreună cu Mihai Treistariu. „A fost un spectacol minunat. Mihai Tresitariu a fost la înălţime şi în această seară. Sperăm ca în perioada următoare să mai fi organizate astfel de spectacole”, a spus Diana, o tânără prezentă în sală. Cristian Mitrofan, manager Casa de Cultură, a promis că argeşenii vor mai avea parte de evenimente asemănătoare la Curtea de Argeş. „Primăria municipiului şi Casa de Cultură va mai organiza astfel de surprize argeşenilor. Chiar pe data de 1 mai le adresez o invitaţie argeşenilor la un concert deosebit de muzică populară susţinu de Ionuţ Dolănescu”, a spus Cristian Mitrofan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email