Mesajul de „dragoste” al unui bărbat pentru soţia lui – „Îi tai tendoanele şi îi dau cu lama pe faţă!”

 

O mamă împreună cu fiica sa au trecut printr-o adevărată dramă. Acestea au fost de-a dreptul terorizate de fostul soţ al femeii şi au trăit o în teroare, asta după ce bărbatul le-a ameninţat şi le-a hărţuit. Mai mult decât atât, bărbatul a făcut aceste lucruri fără să ţină cont de existenţa unui ordin de restricţie stabilit de instanţă pentru protejarea fostei soţii, dar şi a fiicei acesteia.

A.P. a fost căsătorită timp de 15 ani cu M.P. şi au locuit într-o casă aflată în comuna Ciofrângeni. La un moment dat acesta a plecat la munca în afara ţării, timp în care acasă au rămas soţia şi fiica acesteia. În timpul în care era plecat, bărbatul îşi suna des soţia pe care o ameninţa cu moartea sau cu alte acte de violenţă, până când aceasta, sătulă de ameninţările pe care le primea, a decis să se mute din locuinţa respectivă. Astfel, femeia şi-a luat fiica în vârstă de 7 ani şi s-a mutat la Curtea de Argeş, în apartamentul mamei sale. După o perioadă, M.P. s-a întors în ţară şi s-a înfuriat când a aflat că soţia sa a părăsit locuinţa şi s-a mutat în oraş. Bărbatul obişnuia să vină zilnic în faţa blocului în care locuia femeia împreună cu fiica sa şi se aşeza pe bancă urmărindu-le fiecare mişcare. În plus, acesta îşi suna soţia şi îi trimitea SMS-uri, în care ameninţa că le va omorî pe amândouă. Omul nu s-a oprit aici, iar într-o zi a venit din nou la blocul respectiv şi a sunat la interfon cerându-i femeii să îi deschidă uşa. Femeia. s-a speriat şi a sunat la poliţie, oamenii legii constatând incidentul. Nici de această dată bărbatul nu s-a oprit şi continuat să vină în faţa blocului, unde făcea tot felul de semne din care soţia trebuie să înţeleagă că îi va tăia gâtul. Deşi oamenii legii şi-au făcut din nou apariţia şi i-au cerut acestuia să plece, bărbatul nu a vrut şi le-a transmis poliţiştilor că nu îi este frică dacă va ajunge la puşcărie, mai ales că a mai fost acolo după pentru un viol, potrivit rechizitoriului întocmit de procurori.

În acelaşi timp soţia a obţinut în instanţă un ordin de restricţie, prin care judecătorii i-au interzis bărbatului agresiv să se mai apropie de aceasta sau de fiica sa, care era îngrozită de atitudinile violente ale bărbatului care ajunsese chiar să le ameninţe cu moartea sau că la mutila. Ce s-a întâmplat după acel ordin de restricţie? Inculpatul a continuat să-şi terorizeze fosta consoartă, venind din nou la locuinţa acesteia, căreia i-a trimis şi alte mesaje de ameninţare. „Nu bag cuţitul în ea, dar îi tai tendoanele şi o las în cărucior şi îi dau cu lama pe faţă ca să îşi aducă aminte de mine când se uită în oglindă”, este doar unul din mesajele trimise de bărbat, potrivit rechizitoriului. Îngrozită, femeia a intentat divorţ şi a cerut un nou ordin de restricţie.

 

Astfel, M.P. s-a ales cu dosar penal şi urmează să fie judecat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care ameninţare şi hărţuire ambele în formă continuată, dar şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email