Mesajele candidaților după alegerile locale

După numărarea voturilor la alegerile din 9 iunie, unii dintre candidați au transmis mesaje alegătorilor, pe cre vă invităm să le citiți mai jos.

Primarul reales Constantin Panțurescu: „Vă mulțumesc din suflet pentru încredere! Împreună vom continua să construim un viitor mai bun pentru Curtea de Argeș! Cu respect, Constantin Panțurescu”

Candidatul PNL la Primărie, Cosmin Petrescu, consilier local: „Mulțumesc tuturor celor care ne-au votat și au sperat că se va produce schimbarea în bine la Curtea de Argeș. Mulțumesc pentru încrederea și sprijinul acordat în această campanie. Mulțumesc echipei liberale pentru eforturile susținute și muncii depuse până în ultimele minute ale bătăliei. Rezultatele arată clar că PNL Curtea de Argeș a crescut semnificativ față de 2020, atât la nivelul alegerilor pentru primar, cât și pentru Consiliul Local.

PNL Curtea de Argeș va continua pe aceeași direcție de susținere a antreprenorilor, de dezvoltare a turismului, vom promova sportul și vom lupta pentru drepturile și binele cetățenilor. Continuăm să muncim pentru valorile în care credem!”

Marius Deaconu, consilier local PSD: „Dragi prieteni, doresc să vă transmit cele mai sincere mulțumiri pentru încrederea acordată și pentru voturile pe care le-ați acordat pentru un nou mandat ca și consilier local. Este o onoare să pot continua să vă reprezint și să muncesc pentru binele comunității noastre.

Angajamentul meu, al echipei mele alaturi de domnul primar Constantin Panțurescu este să fim susținători activi ai nevoilor și așteptărilor locuitorilor urbei, să contribuim la dezvoltarea comunității și să abordăm problemele cu responsabilitate și dedicare. Cu recunoștință, Marius Deaconu”.

Liviu Nicolae, consilier local PNL: „Vine o vreme când, împlinit fiind, simți chemarea lăuntrică să faci ceva durabil pentru comunitatea de suflete în care trăiești de o viață.

Nimic mai firesc, mi-am zis  în aceste zile, când orașul își alege gospodarii, chemați să-i decidă viitorul  în care vor trăi,cu siguranță, mai bine, locuitorii săi.

De aceea am bătut la pas, alături de colegii liberali, fiecare cartier, cum o fac de mulți ani, de data aceasta pentru a lua contact direct cu omul de rând și problemele sale zilnice, pe care le știu, le trăiesc, dar care, auzite din gura lui, au altă greutate, altă tărie emoțională, altă încărcătură personală!

Am rămas impresionat de înțelepciunea, profunzimea abordării problemelor de interes local, bogăția de sugestii și formularea de soluții pentru acoperirea unor nevoi diverse.

De aceea nu m-am hazardat în promisiuni fără acoperire în fapte, dar am fost cât se poate de sincer și convingător , când i-am asigurat că voi ține cont de nevoile fiecăruia, când VOI PUTEA LUA DECIZII ÎN NUMELE LOR! Am vrut să fiu AȘA cum sunt în fața oglinzii, fără cosmetizări, fără trucuri politicianiste menite să deruteze alegătorul, cu vorbele la mine, rostite rar și apăsat.

(…)

REZULTATUL ALEGERILOR mi-a produs o VIE SATISFACȚIE dar și suficiente MOTIVE DE MEDITAȚIE…

ÎN PRIMUL RÂND numărul liberalilor în Consiliul Local a crescut!

Eu mă aflu printre cei aleși!

VĂ MULȚUMESC pentru opțiunea de vot și vă asigur că-mi voi respecta cuvântul dat și rolul asumat în fața argeșenilor!

Mulțumesc și celor care nu conteneau să mă asigure că vor vota PNL, dar, fie răpuși de lene nu s-au prezentat la urne, sau dacă au intrat în cabine au pus ștampila pe alt partid, uitând repede de înțelegerile noastre făcute din poartă în poartă și vorbă în vorbă .

Cât despre prietenii declarați cu diferite ocazii, nu puține, ce pot să zic… poate un proverb!

Chiar și așa, celor cu privirea întoarsă, capul ușor plecat, gata să rostească o scuză, dar le stă pe limbă, le repet cu blândețe: contați pe mine, voi fi cum mă cunoașteți, al Dumneavoastră Liviu Nicolae , mereu preocupat să fac binele temeinic și trainic acolo unde voi fi prezent și pentru voi”.

Deputatul Adrian Miuțescu (Partidul Forța Dreptei): „Le mulțumesc argeșenilor care i-au votat pe candidații noștri la alegerile locale, aceștia candidând fie din partea Alianței Dreapta Unită, fie din partea Forța Dreptei. Scorul obținut la Consiliul Județean, împreună cu colegii de alianță, ne plasează pe locul 6 în țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email