Medicii de la Spitalul Curtea de Argeş nu mai pleacă la Mioveni

Instituția Prefectului Argeș informează că se vor face delegări și detașări ale personalului medical din județ, pentru asigurarea asistenței medicale de care au nevoie pacienții COVID-19. Astfel, au fost dispuse detașări spre Spitalul Orășenesc Mioveni și spre Spitalul Municipal Câmpulung. În plus, la Spitalul Județean de Urgență se vor face delegări între secții.

De la Spitalul Județean de Urgență către Spitalul Orășenesc Mioveni pleacă un medic primar boli infecțioase;3 medici specialiști boli infecțioase; un medic primar ATI; 3 medici specialiști ATI; 15 asistenți medicali boli infecțioase; un medic primar pneumologie; 10 asistenți medicali ATI; un asistent medical radiologie și imagistică medicală.

Către Spitalul Municipal Câmpulung sunt detaşaţi 2 medici medicină internă de la Spitalul Județean de Urgență; un medic specialist ATI de la Spitalul Costești; 2 medici primari medicină generală de la cabinetele școlare din Pitești; un medic primar medicină de familie; un medic epidemiolog de la Spitalul Mioveni. De la Spitalul Municipal Curtea de Argeş nu va fi detaşat, cel puţin deocamdată, niciun doctor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email