Medic ORL la policlinică


ucrările de reabilitare a ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal se află în plină desfă
șurare. În acest moment etajul a fost finalizat în proporție de 100%, infrastructură și aparatură, iar parterul se află în plin proces de modernizare.

Ambulatoriul Spitalului Municipal este modernizat și dotat cu aparatură performantă, printr-un proiect cu fonduri europene, implementat de Primăria municipiului Curtea de Argeș, în colaborare cu reprezentanții unității spitalicești. În cadrul acestui proiect se realizează lucrări complexe de reabilitare şi recompartimentare a policlinicii. Valoarea totală a proiectului „Modernizare, dezvoltare și echipare a ambulatoriului din cadrul spitalului municipal”este de aproximativ 6.400.000 de lei. Lucrările constau în înlocuirea instalaţiei electrice, a instalaţiei de încălzire, montarea instalaţiilor de aer condiţionat şi înlocuirea tâmplăriei existente, cu uşi şi geamuri termopan. În ceea ce priveşte dotarea medicală, au fost achiziţionate aparate şi echipamente performante pentru toate cabinetele din cadrul ambulatoriului.

 

În prezent, conducerea unității spitalicești este în discuții pentru ocuparea tuturor posturilor libere de medici. De la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul policlinicii există și un medic ORL-ist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email