Meci dificil pentru CS FC Curtea de Argeş

CS FC Curtea de Argeş va întâlni, sâmbătă, în deplasare, de la ora 11:45, formaţia AS FC Argeş Piteşti 1953 într-un meci din cadrul etapei a VI- a a campionatului de fotbal al ligii a patra.
Confruntarea se anunţă a fi una foarte dificilă pentru tinerii jucători din municipiul nostru, având în vedere faptul că la echipa din Piteşti evoluează şi câţiva jucători care au sute de meciuri jucate pe prima scenă a fotbalului românesc. FC Argeş 1953 este pregătită de Mihai Zamfir şi fostul jucător alb-violet Marius Priseceanu, iar în lot sunt legitimaţi Adrian Neaga, Constantin Schumacher sau Valentin Năstase, jucători care au strâns sute de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, dar care au evoluat chiar şi în afara ţării. Mai mult decât atât, obiectivul piteştenilor pentru acest sezon competiţional este promovarea în liga a III- a. Înaintea acestei confruntări CS FC Curtea de Argeş se află pe locul 11 cu trei puncte, în timp ce FC Argeş 1953 ocupă cea de-a doua treaptă a podiumului, la doar trei puncte în spatele liderului clasamentului.
De asemenea, înaintea meciului de seniori, de la ora 09:45, se va disputa partida dintre echipele de juniori ale celor două cluburi. Aici, copiii de la CS FC Curtea de Argeş ocupă ultimul poziţie a clasamentului, iar adversarii sunt pe locul 11. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email