Maşini de cusut scoase la vânzare de Fisc

Aproape în fiecare lună Administraţia Fiscală din Curtea de Argeş orgnizezează licitaţii pentru vânzarea unor bunuri ce aparţin societăţilor comerciale care au datorii la stat.
Proprietarii bunurilor care urmează să fie vândute au ajuns în atenţia Fiscului pentru că nu şi-au achitat la timp dările către bugetul de stat. Astfel, toate bunurile au intrat în proprietatea statului până la recuperarea datoriilor.
O primă licitaţie va avea loc luni, 5 august, în cadrul căreia Fiscul scoate la vânzare un autoturism Peugeot, care aparţine SC Actual Sanman SRL. Preţul de pornire a fost stabilit la suma de 4.700 lei.
Tot în această zi, se va organiza o nouă licitaţie pentru vânzarea unui teren intravilan în suprafaţă de 1361,55 mp, situat în comuna Valea Iaşului pentru care preţul de pornire este de 7.200 lei.
Doar o zi mai târziu, Fiscul organizează o nouă licitaţie, unde va încerca să vândă un teren intravilan de 2.792 mp, împreună cu o hală de producţie şi un atelier de fabricare a teracotei situate în comuna Domneşti, punctul Zăvoi. Preţul de pornire este de 142.100 lei. În aceeaşi zi mai este scos la licitaţie un tractor, pentru suma de pornire de 11.250 lei.
Miercuri, 7 august, se va organiza o altă licitaţie unde Finanţele scot la vânzare 28 de maşini cusut pentru suma de 2.700 de lei, dar şi un chioşc de termopan pentru care preţul de pornire a fost stabilit la 4.700 lei.
În cadrul celei de-a doua licitaţii din această zi, va fi scos la vânzare un autoturism Dacia pentru suma de 2.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email