Maşina unui ziarist distrusă în incendiu

În noaptea de duminică spre luni, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în comuna Valea Danului, sat Verneşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat, aparţinând ziaristului Iulian Uţă. Potrivit notei de presă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, „au ars materialele combustibile, în totalitate, sursa probabilă a fost flacăra, iar împrejurarea – folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.
„Am fost sesizaţi prin 112 de incendiu şi am fost acolo împreună cu pompierii. Focul s-a propagat din interior, iar maşina este distrusă în proporţie de peste 50%. Din câte ştiu, acest tip de maşină are o brichetă şi la partea din spate, este posibil ca focul să fi izbucnit de acolo. Luneta e spartă, dar toate cioburile sunt în afară, ceea ce înseamnă că dinăuntru s-a produs ceva ce a dus la spargerea ei. Oricum, noi facem cercetări să vedem cine e vinovatul”, ne-a declarat ieri comisarul şef Traian Ene, adjunctul comandantului Poliţiei Curtea de Argeş.
În zona în care s-a produs incendiul ieri dimineaţă era şi o maşină răsturnată într-o vale, şi s-au făcut speculaţii că cei care au incendiat maşina ziaristului au folosit acel autovehicul şi apoi l-au abandonat. „Nu avem probe care să ne ducă la concluzia că există vreo legătură între incendiu şi maşina răsturnată. A fost vorba despre o tamponare în cazul maşinii răsturnate”, a precizat comisarul şef Traian Ene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email