Maşina de gunoi a împuţit atmosfera în cartierul Ivancea

Una dintre maşinile care cară gunoiul din Curtea de Argeş la groapa de la Albota a reuşit să strice atmosfera în cartierul Ivancea  zilele trecute. Zeama care s-a scurs din bena autovehiculului a umplut toată zona pieţei cu un miros pestilenţial, care nu i-a deranjat, însă, pe ei câţiva cetăţeni care mâncau mici la o tarabă. „Nu am văzut nimic, nu ştiu ce s-a întâmplat”, ne-a spus o femeie care înfuleca un mic în condiţiile în care puteai să mergi pe stradă doar cu batista la gură.

Şi alte câteva persoane mâncau mici la o masă şi nici ele nu păreau deranjate de mirosul pestilenţial de gajat de balta lăsată de maşina de gunoi. Cei mai mulţi trecători însă mergeau cât puteau de repede ca să scape de zona cu pricina.

 

Unele dintre maşinile de gunoi de la Curtea de Argeş sunt adevărate bombe ecologice. O zeamă cumplită curge din benă, iar dâra lăsată pe asfalt este îngrozitoare. La fel de tragică este atmosfera şi la ghenele de gunoi, acolo unde maşina staţionează cât goleşte pubelele. Societatea care transportă gunoiul la groapa de la Albota încearcă de mai mulţi ani să ajungă la normalitate din acest punct de vedere dar nu reuşeşte. Deocamdată a cumpărat două maşini de transport gunoi noi, dar celelalte rable încă mai sunt în circulaţie. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email