Mascaţii caută o fetiţă răpită de ţigani


Zeci de poliţişti şi mascaţi au organizat o acţiune de amploare pentru a depista mai multe persoane din Băiculeşti, acuzate că ar fi răpit o copilă de 11 ani, din Râmnicu Vâlcea. Acţiunea în forţă a poliţiştilor şi a mascaţilor de la Departamentul pentru Intervenţii Rapide a început de la prima oră a dimineţii. „Am fost solicitaţi de colegii din Râmnicu Vâlcea care ne-au cerut să îi sprijinim pentru a depista mai multe persoane care au răpit o minoră de etnie rromă”,  a explicat comisarul şef Ionel Ispir, comandantul Poliţiei Curtea de Argeş. Imediat, oamenii legii au început un raid de proporţii în mai multe comune din zonă şi, după câteva ore, au dat de urma celor patru suspecţi, în comuna Mălureni.

În toiul nopţii, rromii au intrat în casa fetei şi au răpit-o

Totul a început luni noaptea, când mai multe persoane au pătruns în casa unei familii din localitatea Câineni, din Râmnicu Vâlcea, şi au răpit-o pe copila de 11 ani. Înspăimântate, rudele au solicitat ajutorul poliţiei. „Din declaraţiile lor, răpitorii nu au agresat pe nimeni, nu au furat nimic din casă, ci doar au răpit minora. Rudele fetei ne-au spus că persoanele implicate sunt din localitatea argeşeană Băiculeşti”, a declarat cms. Marcel Sardaru, de la IPJ Vâlcea. Mai mult, se pare că unul dintre răpitori ar fi rudă cu tatăl copilei şi de aceea se bănuieşte că ar putea fi vorba de o reglare de conturi.

Acum poliţiştii încearcă să dea de urma copilei

Din cercetările poliţiştilor, se pare că persoanele arestare ieri sunt numai o parte din cei implicaţi în răpirea copilei. „Din declaraţiile celor din familia fetei, sunt implicate mult mai multe personae. Cei patru care au fost găsiţi de poliţiştii din Curtea de Argeş vor fi aduşi la IPJ Vâlcea şi apoi vom încerca să aflăm unde se ascund şi ceilaţi”, a mai spus cms. Marcel Sardaru, de la IPJ Vâlcea. Se pare, totuşi, că cei patru nu reprezintă nici pe departe capii grupării, căci oamenii legii nu au reuşit să afle unde este sechestrată fata şi nici măcar dacă mai este în viaţă. Poliţiştii trebuie acum să descopere locul unde a fost dusă copila şi să-i prindă pe ceilalţi răpitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email