Marius Deaconu, un consilier local vesel uneori, care vrea să fie director la Salubritate

Mandatul actualului Consiliu Local se apropie de sfârşit. La anul, în mai, vom avea din nou alegeri locale şi probabil că unii dintre actualii consilieri locali nu se vor mai regăsi nici măcar pe listele de candidaţi. În această rubrică o să citiţi o cronică a activităţii fiecărui consilier şi a fiecărui grup de consilieri. Astăzi, despre Marius Deaconu, consilier PAM.

Marius Deaconu a fost ales consilier local pe listele Partidului pentru Argeş şi Muscel (PAN). O lungă perioadă de timp, la începutul mandatului, nu a vorbit la şedinţe. Mai târziu, probabil după ce s-a prins ce şi cum, a început să aibă opinii. Memorabilă a rămas o întrunire din ianuarie 2018, când Deaconu, cam prea vesel, a spus lucrurilor pe nume – o juristă îşi permite cam multe şi nu e interesată ca aleşii locali să ştie exact ce votează, salariile din Primărie şi din serviciile subordonate sunt prea mari pentru efortul pe care-l depun titularii lor şi, în general, gunoiul e ascuns sub preş, viaţa e frumoasă, Curtea de Argeş este o mare metropolă. Parcă atunci a descoperit  Marius Deaconu că e ales local şi că e obligat să ştie ce se face în această calitate.

Apoi, consilierul PAM a fost supărat vreme îndelungată pe directorul Societăţii de Salubritate, şi a declarat că atunci când acestuia i se va încheia mandatul se va prezenta la concurs, pentru că postul acesta îi convine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email