Marian Cozma pleacă astăzi la Dumnezeu


Astăzi handbalistul Marian Cozma va pleca definitiv dintre noi. „Păsărilă” va fi înmormântat la cimitirul Pipera, după ce va poposi câteva ceasuri la clubul Dinamo. La înmormântare vor fi prezenţi jucătorii de la echipa la care juca, Veszprem, precum şi cei de la Szeged, adversara dintotdeauna a Veszpremului. De asemenea, handbaliştii de la Dinamo şi Steaua vor fi prezenţi la ultimul drum al lui Marian Cozma. De la Piteşti va fi o delegaţie numeroasă alcătuită din foştii colegi de echipă ai lui Petre Cozma la Dacia Piteşti, precum şi actualii handbalişti de H&V Piteşti în frunte cu antrenorul Titel Răduţă.

Visul lui Petre Cozma

„Marea dorinţă a lui Petre Cozma era să-l vadă pe fiul său Marian, profesor. Era visul lui. Şi Marian Cozma a fost la noi la facultate, a învăţat foarte bine şi a avut note mari. Tare mândru mai era Petrică… Licenţa a luat-o cu 10, şi acum era în primul an de masterat. Dar n-a mai apucat să-şi ia masteratul…”, povesteşte Paul Mihăilă, fost coleg timp de 4 ani la Dacia cu Petre Cozma.

Primul şi ultimul cadou…

În toamna anului trecut, Marian Cozma i-a oferit profesorului universitar Paul Mihăilă, tricoul cu numărul 8 purtat în finala Cupei Cupelor pe care Veszpremul cu „Păsărilă” titular, tocmai o câştigase. A fost primul şi ultimul tricou de câştigător al unei cupe europene dăruit de Marian Cozma. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email