Managerul Muzeului, Ştefan Dumitrache, nota 10 pentru activitatea din 2015

Din 2013, manager al Muzeului Municipal Curtea de Argeş este Ştefan Dumitrache Conform legii, activitatea acestuia trebuie evaluată de o comisie, iar aceasta stabileşte un calificativ sau o notă pentru activitatea şefului Muzeului. Pe 2015, activitatea sa a fost apreciată cu nota 10, conform dispoziţiei primarului. Acesta a aprobat rezultatul final al evaluării anuale a managerului Muzeului de către comisia specială, comisie care a ajuns la concluzia că activitatea a fost de nota 10. Dispoziţia de aprobare a rezultatului evaluării este semnată de primar, de secretarul municipiului şi de şeful de la Resurse Umane din Primărie.

 „Obiectivul meu principal constă în promovarea acestei instituţii, pe care îmi doresc să o fac cât mai cunoscută. Trebuie să găsim soluţii să aducem oamenii aici, dar totodată şi la celelalte obiective turistice din Curtea de Argeş. Fără turism oraşul acesta moare. Trebuie să aducem oameni la Curtea de Argeş, dar mai important este să îi facem să rămână aici cât mai mult timp. De asemenea, la Muzeul Municipal vreau să îmi îndrept atenţia către istorie. Pe linie culturală stăm foarte bine, pentru că s-au organizat foarte multe expoziţii şi lansări de carte. În perioada următoare trebuie să punem accentul pe istorie şi să organizăm aici mai multe simpozioane naţionale, la care să participe şi tinerii din Curtea de Argeş”, ne declara managerul Muzeului Municipal imediat cum era instalat în funcţie, la 1 august 2013.

 

După cum aţi aflat în exclusivitate din Interes Argeşean, Ştefan Dumitrache este membru al Ordinului Cavalerilor Templieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email