Managerul Centrului de Cultură şi Arte, nota 10 pentru activitatea de anul trecut

În anul 2017, Centrul de Cultură și Arte George Topîrceanu” şi-a îndeplinit toate obiectivele propuse prin proiectul de management, raportat şi la bugetul aprobat. Activitatea managerului Cristian Mitrofan a fost verificată de o comisie de specialiști, numită în conformitate cu legislația în vigoare, și a fost notată cu nota 10, se arată în raportul de activitate al managerului Centrului. Potrivit raportului, în prima parte a anului 2018 principalele activități ale Centrului de Cultură și Arte au fost: spectacol de muzică populară pe  24 ianuarie, piesa de teatru Cină de Adio”, pe 12 februarie, Festivalul Primăverii, vernisaj de pictură în martie, spectacol de muzică ușoară și spectacol de muzică populară, tot în martie, Festival coral, încă o piesă de teatru, Te iubesc dar nu pe tine”, în aprilie, spectacol extraordinar dedicat centenarului, TOȚI K1 PENTRU ROMÂNIA, pe 10 mai, proiecții de filme, expoziții de pictură, manifestări dedicate Zilei Internaționale a Copilului, Festival-concurs de dansuri populare, Festivalul Internațional Nopţile de Poezie”.

De asemenea, Centrul de Cultură și Arte a avut alte 18 acțiuni comune, proiecte şi parteneriate cu școlile şi grădinițele din Curtea de Argeș, Clubul Copiilor, Biblioteca Municipală, Muzeul Municipal, Arhiepiscopia Argeşului și Muscelului, Primăria Municipiului Curtea de Argeş și Consiliul Judeţean Argeş.

În cadrul și în parteneriat cu Centrul de Cultură și Arte activează Ansamblul Folcloric „Argeşul”, coregraf profesor Mihai Velea, Grupul Vocal Bărbătesc Rapsozii Argeşului”, coordonator Gheorghe Iordăchescu, Cenaclul de Arte Plastice ARTIS”, profesor Traian Duţă, Cercul de chitară, profesor Constantin Matei, Cercul de pian și orgă, profesor  Cristian Marineaţă, Revista de cultură Curtea de la Argeş”, realizată de academicianul Gheorghe Păun.

Raportul de activitate precizează că veniturile proprii estimate a fi realizate în 2018 sunt de 23 000 lei, din care la sfârșitul lunii iulie s-au realizat 19 417 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email