Mall la Curtea de Argeş


Curtea de Argeş intră în rândul «lumii bune» din punctul de vedere al cumpărăturilor. În scurt timp, în municipiul nostru va fi deschis Central Plaza, primul minimall al zonei. «Galeriile comerciale vor marca trecerea la un alt nivel, atât în ce priveşte modul de comercializare, cât şi al produselor oferite. Într-un spaţiu generos, de circa 650 metri pătraţi, care dispune de dotări ultramoderne, sperăm ca argeşenii şi turiştii să poată găsi aceeaşi calitate ca şi la mallurile mari», spune Eduard Popescu, reprezentantul Agenţiei Imobiliare Interest, agenţie care deţine exclusivitatea administrării întregi pentru galeria comercială. Central Plaza este situat în zona de interes maxim a municipiului, pe bulevardul Basarabilor, şi va avea acces direct din stradă. «Proiectate la cele mai exigente standarde, galeriile comerciale cuprind mai multe spaţii comerciale, grupuri sanitare, birouri, acces auto pentru aprovizionare, etc», se arată în prezentarea noului complex.

Inaugurarea, la sfârşitul verii

«Lucrările de amenajare vor începe în cel mai scurt timp şi se vor finaliza la sfârşitul verii, astfel încât să putem inaugura galeriile la începutul toamnei. Din discuţiile purtate până la această oră, a rezultat un interes mare din partea comercianţilor pentru spaţiile care vor fi amenajate», precizează Eduard Popescu. Grupul de firme care dezvoltă investiţia Central Plaza a deschis în 2006 complexul cu acelaşi nume din Piteşti, iar biroul de arhitectură care a făcut proiectul a proiectat şi complexul Mario Plaza, din Bucureşti.
«Noi credem că şi Curtea de Argeş merită să intre în rândul oraşelor cu un comerţ modern şi civilizat», e de părere reprezentantul Agenţiei Interest, Eduard Popescu.
Minimallul din Curtea de Argeş va avea cafenele şi magazine cu marfă de bună calitate, astfel încât argeşenii care pleacă la cumpărături la mallurile din Piteşti, Râmnicu Vâlcea sau Bucureşti să găsească ce caută chiar în oraşul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email