Maşină vandalizată în parcarea Primăriei

Aurelia Dumitru este administratorul a doua asociaţii de locatari, de pe Despina Doamna şi 1 Decembrie. După ce a lipit afişele prin care îi informa pe locatari că trebuie să facă cereri pentru concesionarea unui loc de parcare, şi le-a atras atenţia unor inşi care aduceau maşini din Germania şi le lăsau să zacă în parcarea din spatele unui bloc de pe Despina Doamna că locurile de parcare sunt ale locatarilor, femeia nu a mai avut pace. După cum aţi aflat din ziarul nostru la vremea aceea, Aurelia Dumitru a găsit maşina într-o dimineaţă distrusă în parcarea de lângă bloc. Persoane care au rămas necunoscute până acum, în ciuda plângerilor pe care proprietara maşinii le-a făcut la Poliţia municipală, au aruncat acid pe maşină, i-au tăiat cauciucurile şi au spart parbrizul şi luneta.
„Am transmis un mesaj de la Primărie!”
„Am coborât din casă şi am vrut să plec. Când m-am apropiat, am văzut geamurile sparte, cauciucurile tăiate şi ceva înăuntru, care arsese tapiţeria şi bordul. Nu e posibil aşa ceva. Eu nu am făcut decât să respect ce mi s-a spus de la Primărie, să le spun oamenilor să facă cereri pentru locurile de parcare şi să le atrag atenţia unora că au multe maşini lăsate acolo. De unde să iau bani să-mi repar maşina?! Cât trebuie să muncesc pentru asta?! O să vorbesc cu domnul primar să mă ajute, să-mi dea o parte din bani de la Primărie, că nu eu m-am apucat să fac schiţele pentru locurile de parcare de capul meu. Din cauza asta s-a întâmplat totul”, ne-a spus, plângând, atunci, administratorul a cărui maşină a fost vandalizată.
După acest episod, Aurelia Dumitru a cerut voie să-şi parcheze autoturismul la Primărie, în parcarea din spatele instituţiei. Nici aici nu a fost în siguranţă, însă, căci maşina i-a fost din nou vandalizată, crede ea, de aceleaşi persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email