Mai sunt de doi bani speranţă

Dacia Mioveni avea neapărată nevoie de victorie la Baia Mare pentru a-şi menţine intacte şansele de promovare. Din păcate pentru ei, jucătorii lui Marian Pană n-au fost în stare să câştige un meci pe care l-au avut la îndemână, şi astfel mai au doar de doi bani speranţă în a ocupa unul din primele două locuri care duc în Liga lui Mitică…

La pauză totul era perfect!

Dacia a început bine meciul. Chiar în minutul 2, arbitrul Istvan Kovacs din Carei putea acorda penalty pentru Dacia, dar a lăsat jocul să continue. Jucătorii gazdă erau depăşiţi permanent, singura variantă a lor fiind faulturile decisive. Portarul Bota şi fundaşii Duruş, Şomcherechi şi Toma au primit cartonaşe galbene în primele 20 de minute. În minutul 40, Dănuţ Şomcherechi faultează în suprafaţa de pedeapsă, arbitrul acordă penalty, dar nu îi arată cartonaşul galben care se impunea, şi cum ar fi fost al doilea, „Şomi” trebuia eliminat! Penaltyul a fost transformat de Ayza, şi Dacia a intrat cu avantaj la pauză.

Incredibile ratări ale Daciei…

În mitanul secund, gazdele reuşesc o egalare norocoasă; Ernszt şutează de la 14 metri pe jos, mingea trece de portarul Popescu şi intră în poartă: 1 – 1. Dacia se năpusteşte în atac, domină teritorial, dar ratează ocazii mari, incredibile. Barele s-au opus de două ori, iar jucătorii Daciei au ratat şi cu poarta goală!!! Neşansă, ghinion, dar şi neputinţă tocmai atunci când nu trebuia… Cu doar un punct obţinut la Baia Mare, Dacia mai are acum doar şanse teoretice de promovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email