Mai mult de jumătate dintre locuitorii municipiului nu cunosc proiectele implementate de Primărie

Deși la Curtea de Argeș sunt în implementare multe proiecte, majoritatea cu finanțare europeană, mai mult de jumătate dintre locuitorii municipiului declară că nu știu despre e este vorba, relevă un sondaj realizat de specialiștii care au făcut Stratega Integrată de Dezvoltare.

59,2% dintre locuitorii municipiului Curtea de Argeș declară că nu cunosc proiectele de dezvoltare urbană care vor fi implementate de către Primărie, în timp ce 40.8% dintre aceștia sunt informați cu privire la acest aspect, se arată în sondaj.

Cu privire la gradul de mulțumire cu privire la administrația publică, 41,2%.dintre locuitorii municipiului Curtea de Argeș au declarat că sunt mulțumiți de proiectele de investiții ale Primăriei, în timp ce gradul de nemulțumire al respondenților de aceste proiecte este 25,2%. De asemenea, 31,9 % dintre respondenți sunt mulțumiți de prezența/atragerea investițiilor private. În contrast, gradul de nemulțumire privind prezența/atragerea investițiilor private este 26,1%, iar a celor mai degrabă nemulțumiți este de 32,8%.  40,3% dintre respondenți declară că nu sunt deloc mulțumiți de activitatea administrației publice locale, iar 23,5% sunt mai degrabă nemulțumiți. Doar 7,6% dintre respondenți sunt foarte mulțumiți de această activitate, iar 21% sunt mai degrabă mulțumiți. 40,8% 59,2% .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email