Magazinul Lidl se închide pentru două zile

Magazinul Lidl din Curtea de Argeș va fi închis pentru modernizare, potrivit unui comunicat de presă.

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Curtea de Argeș, situat pe Strada Barajului, Nr. 10. Acesta va fi închis în zilele de 5 și 6 septembrie, urmând a se redeschide în data de 7 septembrie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale, precizează sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email