Magazinul Lidl a fost dărâmat

Magazinul Lidl situat pe strada Barajului din Curtea de Argeş a fost dărâmat, dar nu pentru că se desfiinţează ci pentru că se face unul nou, mai mare. Primăria Curtea de Argeş a eliberat în luna mai a anului trecut autorizaţie de construire societăţii comerciale  Lidl Imobiliare pentru „Desfiinţare construcţie, organizare de şantier”, iar o lună mai târziu o altă autorizaţie societăţii Lidl Imobiliare Romania Management SCSpentru „Magazin, parcare, împrejmuire, zid de sprijin”. Ambele autorizaţii au 36 de luni valabilitate, dar probabil că lucrările vor fi gata mai devreme.

Potrivit Agenţiei de Mediu Argeş, Imobiliare România Management este titulara proiectului „Construire imobil cu regim de înalțime parter cu funcțiunea de magazine retail, amenajare parcaje la sol, amenajarea incintei cu spații verzi plantate, alei carosabile și pietonale, amplasare semnale publicitare, ziduri de sprijin, împrejmuirea terenului, branșare la utilitați, amplasare post trafo, amenajare acces auto și pietonal, organizare de șantier”, în municipiul Curtea de Argeș.

Primele magazile Lidl au fost deschise în România în 2011, iar în prezent, Lidl are peste 8000 de angajațipeste 280 de magazine și  5 centre logistice. Business-ului Lidl a început în Germania în anul 1930, potrivit site-ului de prezentare a firmei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email