Madalin Marinescu propune sens unic pe strada dintre Primărie și BCR

Între Primărie și sediul BNR este o străduță intens circulată și blocată des de mașinile parcate. De multe ori locatarii blocurilor de lângă stradă au fost martorii scandalurilor dintre șoferii care veneau din sensuri opuse și niciunul nu voia să dea înapoi.

Sesizat de cetățenii care locuiesc în zonă, liberalul Mădălin Marinescu a propus la ultima ședință de Consiliu Local instituirea sensului unic pe această străduță.

Primarul Constantin Panțurescu a declarant vizavi de această propunere că ”s-a mai discutat cu privire la acest lucru”. El a mai spus că ”o dată finalizate lucrările privind reabilitarea Bulevardului, se vor renegocia aceste sensurilor unice pe toate străzile unde sunt necesare”.

Mădălin Marinescu a cerut în repetate rânduri schimbarea sensului unic de pe strada Banu Mărăcine, la Școala ”Mircea cel Bătrân”, astfel încât acesta să fie dinspre Bulevard spre școală, nu invers, ca acum, dar nu a avut succes.

2 thoughts on “Madalin Marinescu propune sens unic pe strada dintre Primărie și BCR

  1. Este îmbucurător faptul ca propuneri ale cetățenilor sunt discutate în Consiliu. Suntem totodată îngrijorați și curioși care este puterea și voința executivului de a pune în practica aceste propuneri.
    Apreciem și mulțumim domnului consilier Marinescu pentru prezentarea propunerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email