Mădălin Marinescu, prim-vicepreședinte al Ligii Aleșilor Locali din Argeș a PNL

Duminică, la Pitești, s-au desfășurat alegerile pentru Liga Aleșilor Locali din Argeș a PNL, structură în care activează cei 26 de primari şi 427 de consilieri locali şi județeni ai PNL Argeș.

La eveniment au fost prezenți Alina Gorghiu președinte Senat și președinte PNL Argeș, Florin Roman – parlamentar PNL, Adrian Vestea – președinte CJ Brașov și președinte al Ligii Aleșilor Locali, Thuma Hubert – Președinte CJ Ilfov, senatorul Dănuț Bica, prefectul Radu Perianu, iar noua echipă va fi condusă de Radu Doru, primarul comunei Suseni.

Consilierul local Mădălin Marinescu , reprezentând Curtea de Argeș, a fost ales în funcția de prim vicepreședinte al organizației și a declarat următoarele: “Noi, liberalii care activăm în administrația publică, depunem toate eforturile pentru dezvoltarea comunităților pe care le reprezentăm. Aleșii locali sunt forța motrice a localităților, fie că vorbim de primari, viceprimari, consilieri locali sau județeni, și vocea lor trebuie să fie ascultată. Tocmai de aceea Liga Aleșilor Locali este una dintre cele mai importante organizații interne a PNL. De aici înainte, în noua structură de conducere, Liga trebuie să devină o voce importantă și să comunice mai bine cu toți aleșii locali. Le mulțumesc colegilor care mi-au acordat votul de încredere pentru funcția de prim-vicepreședinte și îi asigur de întreaga mea susținere în cadrul Ligii Aleșilor Locali”.

”În mandatul câștigat în 2017, Mădălin a ocupat poziția de vicepreședinte. Mă bucur să văd continuitate în aceasta organizație care trebuie sa promoveze ideile liberale, a valorilor naționale, a programului activității, și preocupărilor PNL în domeniul administrație publice locale. Le urez mult succes în activitatea și rezultate clare”, a declarat Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email