«Rechinii» care s-au năpustit peste F.C. Argeş


După arestarea patronului Cornel Penescu, F.C. Argeş a devenit o echipă sărmană. Lovită şi hulită din toate părţile de „rechiniii” care mişună în fotbalul românesc, echipa din Trivale termină campionatul umilită, în genunchi, arătată cu degetul şi batjocorită de toţi. Primii care s-au năpustit asupra Argeşului au fost Adrian Mititelu şi Marius Stan, patronul de la Universitatea Craiova, şi respectiv preşedintele de la Oţelul Galaţi.

De ce bate câmpii Mititelu?

Atât Mititelu cât şi Marius Stan s-au plâns de mama focului după meciurile cu F.C. Argeş. Culmea, nici Adrian Mititelu şi nici gălăţeanul Marius Stan, n-au avut nici un pic de dreptate când i-au acuzat pe arbitrii că ar fi ajutat Argeşul. În meciul cu Universitatea Craiova, echipa lui Cornel Penescu nu a beneficiat de nicio decizie importantă, oferită de arbitrul Aurelian Bogaciu. Mai mult, fundaşul Găman trebuia eliminat în faza când s-a dat 11 metri pentru F.C. Argeş, deoarece a făcut fault ca ultim apărător.

Conducerea Oţelului vrea control anti doping

După meciul F.C. Argeş – Oţelul Galaţi, terminat în etapa a XVI a cu scorul de 3 – 2 pentru gazde, preşedintele de la Oţelul, Marius Stan, a acuzat sus şi tare arbitrajul, dar nu a putut spune măcar o fază importantă, în care echipa lui să fi fost dezavantajată! Culmea tupeului, conducerea clubului Oţelul Galaţi a declarat că va cere control anti doping înaintea meciului de duminică împotriva Argeşului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email