Locurile libere la instituţiile de învăţământ ale Ministerului de Interne şi ale Ministerului Apărării

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş selecţionează tineri în vederea participării la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Ministerului Apărării Naţionale.

n Facultatea de Pompieri din Bucureşti este o instituţie militara de învăţământ superior din cadrul Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, cu durata de şcolarizare de 4 ani – cursuri de zi, în specializarea Instalaţii pentru construcţii – pompieri. Sunt disponibile 45 de locuri pentru bărbaţi, dintre care un loc pentru rromi.
n Academia Forţelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu” Sibiu este o instituţie militara de învăţământ superior. Număr de locuri 19 (bărbaţi şi femei)  informaţii www.armyacademy.ro.
n Academia Tehnică Militară este o instituţie militara de învăţământ superior. Număr de locuri disponibile: 46 (bărbaţi şi femei) informaţii www.mta.ro .
n Academia Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă” Braşov este o instituţie militară de învăţământ superior. Număr de locuri 20 (bărbaţi şi femei).
n Academia Naţională de Informaţii ,,Mihai Viteazul” este o instituţie militară de învăţământ superior. Număr de locuri 10 (bărbaţi şi femei).
n Institutul Medico-Legal este o instituţie militară de învăţământ superior. Număr de locuri 5 (bărbaţi şi femei).
n Şcoala Militară de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldeşti este organizată şi funcţionează ca instituţie de învăţământ postliceal, cu durata de şcolarizare de 2 ani – cursuri de zi. Ea formează maiştri militari auto si subofiţeri pompieri. Număr de locuri 125 bărbaţi, din care 119 locuri pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, 3 locuri pentru Inspectoratul General de Aviaţie şi 3 locuri pentru Inspectoratul General al Poliţiei Române.
n Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ,,Basarab I” Piteşti este organizată şi funcţionează ca instituţie de învăţământ postliceal. Număr de locuri 18 (bărbaţi şi femei).
n Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene ,,Traian Vuia” este organizata si funcţionează ca instituţie de învăţământ postliceal. Număr de locuri 10 (bărbaţi şi femei).

Pentru informaţii supli­mentare, cei interesaţi se pot adresa la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş, Biroul Resurse Umane, strada Traian, nr. 26,  telefon 0248/611303.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email