Locurile de joacă au fost reparate iar tartanul înlocuit. Ce zic cetățenii.

Angajații uneia dintre cele mai cunoscute firme din țară, specializată în amenajarea și mobilarea locurilor de joacă, le-au reparat și pe cele de la Curtea de Argeș. Serviciul Public de Gospodărie Comunală (SPGC) a încheiat un contract cu această societate prin care firma s-a ocupat de reparațiile la locurile de joacă și refacerea ori înlocuirea mobilierului.

Cei care locuiesc în cartierul Ivancea ne-au sesizat că locul de joacă de lângă sensul giratoriu este într-o stare foarte proastă și pune în pericol siguranța copiilor. Directorul SPGC, Ioan Ghiță, s-a întâlnit cu reprezentanți ai locuitorilor cartierului, care își duc copiii la locul de joacă menționat, și spune că problemele s-au rezolvat. Săptămâna trecută a fost înlocuit și tartanul (material special din mastic sintetic elastic, folosit pentru amenajarea pistelor atletice și a terenurilor sportive în vederea impermeabilizării și a măririi rezistenței lor la intemperii). ”Sperăm să nu mai fie rupt tartanul, așa cum se întâmplă de obicei. De data asta l-am pus strat continuu, nu bucăți, ca să fie mai rezistent”, spune Ioan Ghiță.

O echipă de ”amatori”

Cetățenii de la Ivancea s-au plâns inițial că reparațiile au fost făcute în bătaie de joc, și că unele leagăne au fost schimbate cu unele second hand. Ghiță spune că acolo unde a putut fi reparat mobilierul a fost reparat, iar unde nu s-a putut, unele obiecte au fost înlocuite cu altele noi.

Locuitorii nu sunt, însă, mulțumiți de ce s-a făcut. ”La parcul de joaca de lângă sensul giratoriu de la Ivancea domnul director Ghiță a trimis o echipă de amatori care au turnat în scârbă pe bucăți niște tartan ca să închidă gura copiilor și în plus de asta a lăsat nereparate leagănele și toboganele care prezintă risc de accidentare pentru copiii noștri. Cu domnul Ghiță am stat de vorba personal la fața locului în acest parc și mi-a promis ca va turna tartan pe toată suprafața parcului și va repara imediat cele sesizate de noi prin adresa semnată de zeci de părinți către Primăria acestui oraș regal, însă se pare ca și-a bătut joc de noi.

Lucrurile nu vor rămâne așa, și așa cum i-am promis-o, îi voi trimite toate instituțiile de control competente să lămurească bătaia de joc pe care el și echipa lui a făcut-o în parcul copiilor noștri”, a comentat un cetățean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email