Locurile de joacă au devenit ţintele preferate ale golanilor

Argeşenii care locuiesc pe strada Banu Mărăcine cer municipalităţii să ia măsuri urgente pentru locul de joacă amenajat în această zonă. Oamenii spun că parcul nu mai este de mult un loc de joacă şi a devenit un loc unde se întâlnesc golanii din oraş. „Practic, locul de joacă s-a transformat într-un loc de întâlnire toţi vagabonzii din oraş, este o larmă îngrozitoare pe tot parcursul zilei, de dimineaţă până seara târziu”, ne spune Irina M., o femeie care locuieşte în zonă. „Este un disconfort îngrozitor pentru nişte oameni care sunt la zi cu impozitele, pentru nişte locuinţe de care nu se pot bucura în linişte, ca toţi ceilalţi locatari din oraş, şi care merită oarecare respect”, spun locuitorii cartierului

„Tinerii chefuiesc până dimineaţa în zori”

„Vin în fiecare noapte, probabil şi cu sticle de bere şi fac mereu gălăgie. Stau până noaptea târziu şi în tot acest timp nu poţi să te odihneşti din vina lor”, povestesc locatarii. Pentru că zona este betonată oamenii cer să fie desfiinţat locul de joacă şi acolo să fie amenajat o nouă parcare. „Noi suntem majoritatea pensionari şi nu prea vine nimeni cu copii mici să se joace în parcul acesta. Utilajele au fost de mult timp distruse şi rupte de vandali şi tocmai de aceea, credem că ar fi mult mai util să transforme parcul în parcare”, adaugă o altă vecină.

Probleme şi în Progresu

 

Şi locul de joacă recent amenajat din cartierul Progresu are parte de acelaşi „tratament” din partea golanilor, se plâng cetăţenii. Adolescenţi, tineri sau chiar mai bătrâni, argeşenii fără spirit civic strică bunurile pentru care municipalitatea a cheltuit bani din bugetul local, din taxele şi impozitele contribuabililor. Reprezentanţii administraţiei locale spun că Poliţia ar trebui să ia măsuri, poliţiştii spun că asta ar fi treaba Poliţiei locale, care la Curtea de Argeş nu există. Până când se va stabili clar a cui responsabilitate este paza acestor locuri de joacă, golanii pot liniştiţi să distrugă tot ce se face bun prin oraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email