Locuri de munca în Germania pentru mecanici şi hamali

EURES Romania dispune de 85 de posturi pentru muncitori calificati in diverse meserii, care doresc sa lucreze in Germania, pentru ocuparea carora se va organiza selectie la Sighisoara in luna octombrie 2015. Angajatorii germani reprezentati de compania Unique Personalservice GmbH ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: operator stivuitor (15 posturi), comisionar (15 posturi), hamal (15 posturi), muncitor in metalurgie (9 posturi), electrician (6 posturi), mecanic auto (5 posturi), sudor MIG – MAG (5 posturi), mecanic instalatii (5 posturi), operator CNC (3 posturi), instalator/montator instalatii de gaz (3 posturi), lucrator in depozit (3 posturi), mecanic utilaje prelucrarea maselor plastice si a cauciucului (2 posturi), sculer (2 posturi), zugrav – vopsitor (2 posturi).

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata in domeniu, permis de conducere categoria B, precum si cunostinte bune de limba germane.

Salariul oferit este de 8,80 – 12,80 euro brut/ ora, conform contractelor colective de munca in respectivele domenii de activitate, iar durata contractelor de munca este pe o perioada nedeterminata. Angajatorii ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Persoanele cu domiciliul in judetul Arges, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges, b-dul Republicii, nr.11, telefon 0248 222415, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie. Inregistrarea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

Cerere tip ( se completeaza la sediul AJOFM);

Copie act de identitate sau pasaport ( valabilitate minim 6 luni);

Curriculum Vitae model Europass ( cu fotografie) in limba germane ( Lebenslauf);

Cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

 

Adeverinta de la medical de familie, cu mentiunea “clinic sanatos/ apt pentru munca).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email