Locuri de muncă pentru tinerii din Curtea de Argeş


Tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de aflaţi în dificultate şi confruntaţi cu riscul excluderii profesionale au posibilitatea să-şi faciliteze accesul la un loc de muncă prin intermediul Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). De aceste servicii pot beneficia următoarele categorii de tineri:
– tinerii proveniţi din centrele de plasament şi centrele de primire a copilului din cadrul serviciilor publice specializate şi al organismelor private autorizate în domeniul protecţiei copiilor;
– tinerii singuri cu copii în întreţinere;
– tinerii familişti cu copii în întreţinere;
– tinerii familişti fără copii în întreţinere;
– tinerii familişti care au executat pedepse privative de libertate;
– alte categorii de tineri aflaţi în dificultate.
Tinerii care se regăsesc în aceste situaţii se pot înregistra ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ALOFM) căruia îşi au domiciliul. De amintit este şi faptul că luna aceasta, la sediul ALOFM se va organiza Bursa Locurilor de Muncă. „Toţi argeşenii care îşi caută un loc de muncă sunt aşteptaţi la sediul nostru. În primul rând această acţiune se adresează tinerilor absolvenţi de liceu şi facultate. De asemenea , sperăm ca reprezentanţii societăţilor care au oferte de locuri de muncă să vină la această întâlnire. Ar fi bine să participe cât mai multe firme cu o ofertă cât mai variată”, ne-au informat reprezentanţii ALOFM. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email