Locuri de muncă în Finlanda

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş (AJOFM) organizează în perioada 3 – 4 aprilie 2013 o selecţie pentru femeile care doresc să ocupe un loc de muncă în Finlanda, în agricultură. Angajatorul finlandez oferă 35 de posturi vacante pentru recoltarea de căpşuni, zmeură, fructe de pădure şi mazăre. Durata contractului de muncă este de 8 săptămâni, timpul de lucru fiind de 40 de ore pe săptămână, iar plata se face după cum urmează: 0,96 euro/kg la cules de căpşuni; 3.02 euro/kg la cules de zmeură şi 0,40 – 0,80 euro/kg la cules de mazăre.
Pentru ocuparea acestor locuri de muncă angajatorii solicită femei cu vârsta minimă de 18 ani, apte de muncă, de preferat care au mai lucrat în domeniul agricol în Spania sau în alte ţări şi care să aibă cunoştinţe minime de limba engleză.
„Solicitantele se vor prezenta la selecţie cu cartea de identitate în original şi copie, un Curriculum Vitae în limba engleză şi un act care să ateste experienţa în agricultură”, se precizează într-un comunicat de presă emis de AJOFM Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email