Locul de joacă din cartierul Progresu a fost modernizat pe banii Steinel

Copiii din Curtea de Argeş au la dispoziţie un nou loc de joacă, special amenajat pentru ei. Acesta se află în Cartierul Progresu din municipiul nostru şi a fost realizat prin intermediul unei sponsorizări oferite de SC Steinel Electronics din Curtea de Argeş.

Faptul că cei mici aveau nevoie de un astfel de loc de joacă a fost confirmat în doar câteva minute. Zeci de puşti nerăbdători au luat cu asalt leagănele, toboganele şi celelalte utilaje care au fost amplasate în noul loc de joacă. „Ne bucură foarte mult că a fost construit acest loc de joacă la noi în cartier. Sunt foarte mulţi copii mici aici şi nu aveau unde să se joace, pentru că leagănele celelalte erau vechi şi aproape distruse”, ne-au spus mai multe tinere care locuiesc în cartierul Progresu şi care obişnuiesc să vină în fiecare zi cu copilul la locul de joacă. Rămâne de văzut cât va rezista acest loc de joacă, având în vedere că cele care se află în cartierele din municipiu au fost distruse de-a lungul timpului, iar copiii trebuie atent supravegheaţi pentru a nu se răni în lanţurile care atârnă, în barele de fier rupte de la leagăne, sau în alte plasticuri sparte şi ascuţite.

 

Potrivit primarului Nicolae Diaconu, conducerea SC Steinel Electronics a alocat suma de 40.000 de euro pentru modernizarea a trei noi locuri de joacă în municipiul nostru. Astfel, pe parcursul acestui an urmează să mai fie reamenajate alte două locuri de joacă, unul în cartierul Confecţii, iar celălalt pe strada 1 Decembrie. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email