Locul de joacă de la Terasa 1 Mai ar trebui să fie gata până pe 3 octombrie

La Terasa 1 Mai se lucrează la locul de joacă, iar la cel de lângă Centrul de Cultură şi Arte lucrările vor începe în curând, spun reprezentanţii Primăriei. După cum aţi aflat din ziarul nostru, SC ATLAS SPORT SRL Târgu Mureș a câştigat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia locului de joacă pentru copii- zona terasa 1 Mai şi a locului de joacă din zona Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu”, ambele trebuind terminate până pe  03.10.2019. Cele două contracte au fost semnat la începutul lunii iunie. Valoarea acestuia, pentru cele două locuri de joacă este în cuantum de 921.601,34 lei (fără TVA). Pentru cel de la Terasa 1 Mai valoarea este de 619.852,01, fără TVA, iar pentru celălalt, 301.849,33 lei, tot fără TVA. Firma din Târgu Mureş care lucrează este cea care a realizat şi locul de joacă de lângă stadion.

Unde-s doi puterea creşte!

La finalul săptămânii trecute, atunci când nu a plouat, la Terasa 1 Mai lucrau doi tinerei. Unul căra beton iar celălalt aşeza borduri. Au fost puse pavele pe alei iar în rest nimic nu se vede, deşi termenul de finalizare este săptămâna aceasta. Tot pe 3 ocotmbrie trebuie finalizat şi locul de joacă de la Centrul de Culutră şi Arte, dar aici lucrările nici nu au început.

La Terasă, un pensionar se plimba agale pe aleile cu pavele noi şi se uita a pagubă la cei doi băieţi care lucrau. „Ehe, aşa s-a muncit de la bun început, mai rar şi mai încet. Ne-au distrus şi parcul, aşa cum era el. Nu mai avem unde să ne plimbăm pe aici. Ne mai latră şi câinii…”, ne-a spus omul. Un alt bărbat îşi plimba câinele prin zona parcului. Şi el s-a declarat nemulţumit de ritmul lucrărilor şi sceptic în privinţa a ceea ce va ieşi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email