Loc de joacă abia dat în folosinţă, deja stricat

Un loc de joacă pentru care s-au cheltuit peste 700 de milioane de lei vechi a fost dat în folosinţă de curând la Curtea de Argeş. Parcul, amplasat într-unul dintre cele mai aglomerate cartiere din municipiu, deja a fost vandalizat. Băncile şi toboganele au devenit ţinte pentru tinerii care pierd vremea prin cartier.

Primăria Curtea de Argeş a primit de la o firmă cu capital german care are o fabrică în municipiu o sponsorizare pentru amenajarea unui loc de joacă în cartierul Progresu. Consiliul Local a introdus în inventarul domeniului public părculeţul pentru copii cu o valoare de peste 700 de milioane de lei vechi. Locul de joacă este utilat modern, iar copiilor le place să se joace acolo.

Din păcate, o bancă a fost deja ruptă de tinerii care se adună în fiecare seară şi folosesc leagănele şi toboganele proiectate pentru copii mici, nu pentru adulţi.

 

A ajuns un adevărat fenomen la Curtea de Argeş distrugerea bunurilor de pe domeniul public, parcurile fiind favoritele huliganilor. Nimeni nu-i prinde vreodată, şi astfel nu păţesc nimic. Obiectele sunt distruse şi municipalitatea trebuie să cheltuiască bani ca să le repare, bani din taxele şi impozitele cetăţenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email