Lista de investiţii a Aquaterm a fost actualizată

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) Aquaterm s-a întrunit săptămâna trecută şi a luat decizii importante pentru activitatea societăţii de apă canal de la Curtea de Argeş. Pe ordinea de zi au fost două puncte importante – aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2020 şi aprobarea actualizării Planului de investiţii propus pentru anul 2020. Reprezentantul Consiliului Local în AGA este Ştefan Dumitrache, iar Aquaterm este societatea Consiliului Local.
Pe lista de investiţii aprobată figurează proiectul tehnic pentru captarea gravitaţională a apei la staţia de captare de la Oeşti, realizarea unei captări suplimentare la Oeşti, achiziţia unei vidanje şi a unui teren la Oeşti, etc. Investiţiile sunt realizate din fonduri proprii, şi se ridică la 1,675 milioane de lei.

One thought on “Lista de investiţii a Aquaterm a fost actualizată

  1. Și am încălecat pe o sa și am spus povestea asa….mai cumpărăm o vitanja care am tot cumpărat-o de 2 ani… Și culmea mai realizam încă o captare… Ca aia nu e de ajuns….sau nu merge….. Și mai facem una poate merge de data asta cine știe….. Dar uite nu înțeleg de ce eminentele de la aquatem nu prind în planul de investitii și câte un put și o fosa în gradina la fiecare sau la subsolul blocului și sigur e și mai ecologic și va și merge….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email