Lipsesc jucători importanţi

Antrenorul secund al Interului, Vasile Mănăilă, spunea despre meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ că „avem absenţe importante pentru acest meci, dar sperăm să le suplinim cu jucătorii din lot pe care îi avem. Am pregătit special această partidă în care ne dorim victoria. Echipa noastră a jucat bine şi etapa trecută cu Unirea Urziceni şi meritam măcar un punct. Sperăm să nu pierdem la Piatra Neamţ, şi să reuşim nu meci la fel de bun ca etapa trecută”.

Deşi sunt pe ultimul loc, moldovenii mai speră…

Pentru ambele echipe, meciul de mâine este foarte important privind situaţia din clasament. Dacă Ceahlăul este pe ultimul loc, cu numai 9 puncte, speranţele lor de a se salva de la retrogradare nu i-au părăsit. Chiar şi patronul ajuns primar la Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, este convins că echipa lui nu va retrograda în acest campionat, şi îşi impulsionează jucătorii care etapa trecută au pierdut la Craiova în minutul 86, după ce la scorul de 2 – 2 au marcat un gol valabil anulat în mod eronat de arbitrii.

George Neagu: „Un meci de 6 puncte”

Fundaşul stânga de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş, George Neagu, crede că „Meciul de la Piatra Neamţ este unul cu miza de 6 puncte, şi pentru a câştiga ne-am pregătit cât am putut de bine toată săptămâna. Faptul că echipa noastră joacă mai bine în deplasare decât pe teren propriu, ne face să sperăm că vom învinge la Piatra Neamţ”.
Claudiu Voiculeţ cu repetiţie
Mijlocaşul Adrian Voiculeţ, cel care în meciul cu Unirea Urziceni din etapa trecută a înscris un gol de generic, speră să repete isprava şi să mai înscrie şi în poarta Ceahlăului. „Sper să mai dau gol şi contra Ceahlăului şi să câştigăm cele trei puncte. Avem nevoie de victorie pentru că este mai greu să batem pe CFR Cluj etapa viitoare, decât pe Ceahlăul Piatra Neamţ”, spunea Claudiu Voiculeţ.

Regretele lui Kone

Eliminat etapa trecută pentru că l-a lovit cu capul pe Brandan de la Unirea Urziceni, ivorianul Emanuel Kone este suspendat pentru partida de la Piatra Neamţ. „Înaintea unui corner, Brandan m-a înjurat de mamă, iar eu am ripostat. Acum îmi pare rău, dar nu am ce face”, spunea Kone. Săptămâna viitoare, Consiliul de Administraţie va decide într-o şedinţă dacă Emanuel Kone va fi sau nu sancţionat financiar sau disciplinar de conducerea clubului.

Popas la Buzău

Lotul Interului a plecat ieri spre Piatra Neamţ pentru meciul cu Ceahlăul. Ca de obicei, atunci când joacă în Moldova, F.C. Internaţional Curtea de Argeş pleacă cu două zile înainte de meci, şi face deplasarea din două segmente. Se opresc la Buzău unde fac un antrenament şi înnoptează, iar a doua zi pleacă la Piatra Neamţ.

Un loc retrogradabil…

Situaţia Interului de Argeş în clasamentul primei Ligi este destul de precară. După XIV etape, F.C. Internaţional ocupă locul 15, primul retrogradabil. Antrenorul secund, Vasile Mănăilă, spunea despre această situaţie: „După cele XIV etape trebuia să avem cel puţin 3 sau 4 puncte în plus, după felul în care a jucat echipa. Din nefericire, am pierdut nemeritat mai multe puncte importante în clasament, şi acest lucru se vede în clasament”.

Cu lupa pe jocul „plăieşilor”

Antrenorul principal al echipei din oraşul Basarabilor, Ştefan Stoica, a urmărit „live” meciul Universitatea Craiova – Ceahlăul Piatra Neamţ, şi a „citit” jocul „plăieşilor” lui Gheorghe Ştefan, zis şi „Pinalty”. În plus, tehnicianul Interului şi echipa lui au urmărit mai multe DVD-uri cu meciurile Ceahlăului din Piatra Neamţ pentru a contracara cât mai bine jocul adversarilor de sâmbătă, şi a specula slăbiciunile acestora.

„Nu ne temem de arbitraj”

Directorul executiv al clubului F.C. Internaţional Curtea de Argeş, Daniel Barbu, spunea că nu se teme de un eventual arbitraj potrivnic la meciul cu Ceahlăul. „Nu ne temem de un arbitraj nefavorabil la partida de la Piatra Neamţ. Credem  şi sperăm că arbitrii vor conduce corect şi nu se vor implica în stabilirea rezultatului final al meciului”, spunea Daniel Barbu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email