Licitaţie pentru platoul din faţa sălii de sport în perioada Zilelor Municipiului

Municipiul Curtea de Argeș organizează pe data de 20 iulie, ora 10, licitație publică, cu strigare, pentru închirierea platoului din față sălii de sport pe perioada  Zilelor Municipiului, 10-15 august. 

Platoul care se închiriază are o suprafața de 3000 mp, prețul de pornire este de 0,5 lei/mp/zi, iar pasul de licitație de 0,1 iei, ofertantul având obligația asigurării scenei, a programului artistic, activități de comerț, alimentație publică, parc de distracții, târg al meșterilor populari, conform Caietului de sarcini. 

Taxa de participare la licitație este de 100 lei, iar garanția de 1000 iei și vor fi depuse la casieria Primăriei. 

Participanții la licitație vor depune o cerere până pe data de 19 iulie, iar în caz de neadjudecare licitația se reia în fiecare zi de vineri din săptămânile următoare, până la data desfășurării evenimentului. 

După cum v-am informat anterior, caietul de sarcini al licitaţiei conţine toate detaliile, inclusiv cele legate de spectacolele care vor avea loc. Astfel, administraţia locală va încasa câte 1500 de lei pentru fiecare dintre zilele folosinţă a platoului, iar firma câştigătoare a licitaţiei va asigura spectacolul, activităţile de alimentaţie publică, comerţ, parc de distracţii şi târgul meşterilor populari pentru toată perioada.

„Programul va cuprinde, în cele şase zile ale festivalului, o diversitate artistică şi de activităţi, care să se adreseze tuturor categoriilor de public”, potrivit caietului de sarcini al licitaţiei pentru închirierea platoului. Pe lista artiştilor care vor susţine spectacole  la Curtea de Argeş în perioada 10 – 15 august se află nume cunoscute din muzica populară şi uşoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email