Licitație pentru modernizarea drumului județean care face legătura între Curtea de Argeș și Câineni

A fost lansată licitația pentru modernizarea Drumului Județean 703 H, legătura prin „Țara Loviștei” între Curtea de Argeș și Câineni, notează economedia.ro.

„Licitația pentru modernizarea Drumului Județean 703 H, legătura Curtea de Argeș – Câineni (DN 7 Valea Oltului), a fost publicată marți, 7 mai 2024, în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice, valoarea contractului fiind de 130 milioane lei. Contractul de proiectare și execuție are o durată totală de 41 luni, iar finanțarea este de la bugetul de stat (Programul Anghel Saligny). Lucrările efective pentru loturile de munte Boița – Cornetu – Tigveni (68 km) ale Autostrăzii A1 Sibiu – Pitești vor începe în această vară cu termene contractuale de 45 și 50 de luni pentru WeBuild și Mapa – Cengiz”, conform sursei citate

Drumul județean DJ703H pornește de la limita de județ, limita dintre județele Argeș și Vâlcea, iar până la cea mai apropiată localitate din județul Argeș sunt circa 5 km. Dacă în Vâlcea problema pare să se rezolve, pentru un segment de 5 kilometri dintre Sălătrucu și limita cu județul Vâlcea, Consiliul Județean Argeș are buget de 30 de milioane lei pentru reparații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email