Licitaţie de un milion de lei pentru o grădiniţă nouă la Ciofrângeni

Pe 19 februarie, Primăria Ciofrângeni scoate la licitaţie un contract cu o valoare estimată de 984.763, 09 lei pentru construirea unei grădiniţe.

Astfel, „se propune construirea unei grădinițe cu regim de înălțime parter, pentru 30 de copii ( 15 – în grupă mare și 15 – în grupă mică și mijlocie ). Obiectivul proiectat va fi amplasat în aceeași incintă cu clădirea Atelierului Școală, cu regim de înălțime P+1E și clădire grupuri sanitare parter, în imediata vecinătate a Școlii Generale cu clasele I-VIII, Ciofrângeni și anexele acesteia. Grădinița va fi amplasată izolat, în partea sud-estică a amplasamentului și va cuprinde la parter : terasă acces principal, terasă acces secundar, filtru/primire, izolator/cabinet medical, grup sanitar, vestiar copii, hol, sală grupă 1, sală grupă 2, grup sanitar copii, grup sanitar persoane cu dizabilități, grup sanitar + vestiar personal, birou personal, sală polifuncțională, hol, oficiu, depozitare”.

În contract vor fi incluse și dotările aferente funcționării grădiniței, pentru care se va asigura montajul: centrală de semnalizare incendiu, detectori de fum, detectori de temperatură, sirenă de alarmare la incendiu, balansoar, ansamblu de joacă și alte elemente de mobilier prevăzute în lista de utilaje, echipamente tehnologice, și funcționale cu montaj de către proiectantul lucrării. Conform anunţului de pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, criteriul de atribuire a licitaţiei este preţul cel mai scăzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email