Licitaţia pentru transportul local a ajuns la Curtea de Apel

Licitaţia pentru concesionarea Serviciului Regulat de Transport Public Local de Călători din municipiul Curtea de Argeș a fost anulată, reluată şi finalizată de mai multe ori, însă nici până în prezent nu s-a încheiat contractul de servicii.

După cum ziarul nostru v-a informat la vremea respectivă, în 2013, preţ de câteva ore, Asociaţia Translocal, cea care se ocupă de transportul local de călători în municipiul Curtea de Argeș, a oprit circulaţia microbuzelor deoarece îi expirase contractul cu Primăria. Consiliul Local i-a acordat însă o prelungire a contractului până la finalizarea licitaţiei, numai că licitaţia publică deschisă cu preselecţie pentru concesionarea Serviciului Regulat de Transport Public Local de Călători din municipiul Curtea de Argeș a fost contestată de mai multe ori.

 

În urma analizării ofertelor depuse, câştigătoarea licitaţiei a fost desemnată Asociaţia Translocal, dar, deoarece s-au considerat nedreptățiți de către autoritățile locale, reprezentanții SC Manolo Auto Zob SRL, cealaltă firmă c are s-a înscris la licitaţie, au depus mai multe contestații și au dat în judecată Primăria. Astfel, la Tribunalul Argeș instanța a dat câștig de cauză Primăriei, dar Manolo Auto Zob a făcut recurs şi în prezent procesul se judecă la Curtea de Apel București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email