Liberalul Sandu Nichita loveşte din nou -„La Curtea de Argeş la PNL au rămas două paie de împărţit şi trei măgari!”

Declaraţiile preşedintelui ARGCOMS SOCOM, liberalul Sandu Nichita, publicate săptămâna trecută de ziarul nostru, au stârnit vii discuţii şi mari controverse în rândul liberalilor, a celor despre care Sandu Nichita a spus că „sunt membri de partid, nu liberali!”. Sandu Nichita a mai spus că „Iani Popa a ajuns senator din resturi”, dar şi că „unii se socotesc burici şi mor de narcisism, bolile lor sunt narcisismul şi egocentrismul”, „unii dintre ei vor să ajungă sus pentru a împărţi funcţii şi a vinde iluzii. Că unii au împărţit funcţii până acum îi ştim pe ăia, dar acum împart iluzii, iar membrii onorabili ai PNL trebuie să fugă, să facă ceva împotriva celor care vând iluzii”.

După apariţia declaraţiilor, Sandu Nichita a devenit ţinta multor atacuri, aşa cum era de aşteptat. L-am întrebat cine crede că au fost cei care l-au „înfierat” şi mai ales pe cine, de ce au deranjat declaraţiile sale şi cine a avut de suferit. Iată răspunsul lui Sandu Nichita.

„Este o luptă intestină care produce numai vânturi”

„Nu a avut nimeni de suferit, căci dacă ăştia care vorbesc rău despre mine ar fi suferit în timp, acum organizaţia locală a Partidulu Naţional Liberal era foarte sus. Ei s-au radicalizat fiindcă eu nu împărtăşesc ideile lor, şi nu vreau să fiu ţinut în frâu ca un cal regal de către nişte pitici. Aceşti pitici nu au părerile lor, ei vorbesc după dictare, ce dictează unul şi altul, unul care a fost purtător de vorbe pe la Piteşti, nişte alergători de cursă lungă prin alte partide… Ei nu sunt nici purtători de vorbe, ei citesc după dictare ceea ce le spune cineva. Ce este acum aici şi la judeţ este perioada de formare a găştilor, a unor noi găşti. Fiecare care se crede buric, aşa cum îmi place mie să le spun, adică centrul universului, între ghilimele, încep să-şi adune prieteni, acoliţi, debitori, şi alte categorii de slugarnici, şi se formează găştile sau aşa numitele centre de putere. Cel care este în centrul de putere, sau este buric, începe să le vândă iluzii – că ăla va fi vicepreşedinte, că celălalt va fi nu ştiu ce. Este o luptă intestină care produce numai vânturi. Ei, în loc să stea ca în capitalism, cum stă directorul cu spatele spre birou şi cu privirea în afară, să vadă ce lucrează, cum se comportă electoratul, ei stau ca un director din comunism, cu spatele la lume, la fereastră, şi cu ochii pe birou ca să nu-i fure cineva. În loc să pătrundă  în medii sociale, profesionale, să aducă de acolo potenţiali membri ai partidului, cu forţă intelectuală, materială, formatori de opinie, sunt focalizaţi spre interior, ăia care au mai rămas, cinci-şase pe acolo, să vadă cum împart două paie la trei măgari. Că la Curtea de Argeş la PNL au rămas două paie de împărţit şi trei măgari.

Sunt unii dintre ei care nu citesc un regulament, un statut, sunt urechişti, care transmit din gură în gură ceea ce li se spune de către unul care vrea să dezinformeze sau vrea să formeze. Ei nu se duc la Regulament, la Statut, stau să vadă cum să ocolească aceste lucruri. Este o chestiune periculoasă şi total contraproductivă pentru PNL. Pe mine mă doare sufletul că unii dintre aceşti, să-i numesc membri de partid, cu legitimaţie pe care nu s-a uscat cerneala, fac jocuri păguboase pentru înttreaga organizaţie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email