Liberalul Doru Georgescu – „Sunt cetăţeni care vor să cumpere pavelele scoase de pe trotuare!”

„Noi avem zile de audienţe la partid, în care ni se aduc la  cunoștință problemele  cetățenilor, iar acele probleme care se considera că trebuie tratate cu prioritate sunt aduse în atenția Consiliului Local”, a spus consilierul iberal Doru Georgescu la una dintre ultimele şedinţe. „Comisia de comerț și servicii s-a întrunit în ședință și a preluat sugestiile cetăţenilor pe care le-am consemnat prin procesul verbal al comisiei. Consider că trebuie să ne concentrăm toţi consilierii locali pe comisii”, a mai spus Doru Georgescu.

În contextul în care a vorbit despre sesizările pe care liberalii le primesc în zilele de audienţe de la sediul organizaţiei locale a PNL, Georgescu a întrebat despre modalitatea prin care se vor valorifica materialele extrase prin modernizarea orașului. „Pavelele scoase de pe trotuare pot să aibă utilizări la instituții sau poate că unii cetățeni doresc să le cumpere”, a afirmat Doru Georgescu.

Primarul Constantin Panţurescu i-a răspuns că deocamdată nu prea sunt pavele de valorificat, dar că se va lua o decizie atunci când va fi cazul. Între timp, de la acea discuţie şi până acum, au fost scoase pavele de pe suprafeţe mari, iar unele dintre ele pot fi valorificate – pe la şcoli ori la alte instituţii care le vor sau poate chiar pentru cetăţeni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email