Liberalii spun că „sâmbătă l-am îngropat pe Rege, marţi am înmormântat Oraşul Regal!”

Consilierii locali ai PNL  din judeţul Argeş nu vor vota bugetele municipiilor în care au crescut taxele şi impozitele locale, a declarat preşedintele liberalilor argeşeni, Adrian Miuţescu. „Marţi Consiliul Local Curtea de Argeş a votat creşterea taxelor şi a impozitelor cu 20 – 22%, joi seara a făcut acelaşi lucru şi Consiliul Local Piteşti, unde creşterea a fost chiar mai mare, urmează Câmpulungul. Reprezentanţii PNL din aceste consilii locale nu vor vota bugetele municipiilor,asumîndu-ne ceea ce reprezintă asta”, a declarat  vineri la conferinţa de presă a PNL Curtea de Argeş Adrian Miuţescu.

Preşedintele PNL Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan, a spus că „cetăţenii vor vedea cine a minţit când îşi vor plăti impozitele”. „Ei spun (PSD – n.a.) că nu cresc taxele. Când argeşenii vor merge să le plătească vor vedea cine minte şi cine nu”, a declarat MItrofan.

În acest context, omul de afaceri Liviu Nicolae, care a fost prezent la şedinţa extraordinară a Consiliului Local de marţi în care s-a votat majorarea dar nu a fost lăsat să vorbească, a spus că „sâmbătă l-am înmormîântat pe Rege, iar marţi a fost îngropat Oraşul Regal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email