Liberalii din Curtea de Argeș au strâns peste 2.000 de semnături pentru stimulentul acordat nou născuților

Liberalii din Curtea de Argeș aduc vești bune în cadrul campaniei pentru acordarea stimulentul în valoare de 1.500 pentru nou născuții din oraș. În timpul campaniei de strângere de semnături, demarată simbolic la 1 iunie, colegii noștri au reușit să adune peste 2.000 de semnături. Asta înseamnă că 2.000 de cetățeni din oraș susțin inițiativa liberală și o vor implementată.

Din păcate, chiar dacă suntem în fața unei scăderi a natalității, propunerea liberală de acordare a unui stimulent financiar pentru nou-născuți a fost respinsă de aparatul PSD al primăriei, deși, în prezent sunt 32 de localități unde se acordă. Tocmai din acest motiv, de la 1 iunie, PNL Curtea de Argeș a demarat campania pentru a strângerea de semnături necesare susținerii proiectului.

“Chiar dacă proiectul a fost respins, noi nu ne oprim aici și vom continua să aducem semnături de la oameni! Inițiativa noastră vizează acordarea unui stimulent pentru nou-născuți, cu scopul de a sprijini familiile în creșterea și îngrijirea copiilor lor. Suntem conștienți de provocările pe care le întâmpină părinții în primele luni de viață ale unui copil, iar acest stimulent va aduce un sprijin financiar binevenit pentru a face față unor provocări”, a declarat președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu.

Campania pe care am demarat-o la Curtea de Argeș dar și în alte localități demonstrează angajamentul nostru în sprijinul familiilor și în vederea creșterii natalității în Argeș. Mulțumim tuturor celor care au participat și celor care susțin această inițiativă vitală!

 

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email