Liberalii cer schimbarea sensului unic de la Şcoala „Mircea cel Bătrân”

Liberalul Mădălin Marinescu, consilier local, a cerut în repetate rânduri în şedinţele de Consiliu schimbarea sensului unic de la Şcoala „Mircea cel Bătrân”. El spune că nu e normal cum se circulă acum. „Trebuie să intrăm din Bulevard spre zona aceea, a Spitalului şi a Finanţelor Publice. Am văzut poliţiştii stând în boscheţi şi pândindu-i  pe cei care intră de pe Bulevard, pe interzis. Efectiv pândeau să dea amendă. Nu e normal, cum nu e normal să fie interzis să intri pe o stradă din artera principală a oraşului”, spune Mădălin Marinescu. El l-a interpelat şi pe primarul Constantin Panţurescu în legătură cu această problemă, dar i s-a spus că „sensul nu e bătut în cuie, mai discutăm”.

Această problemă a fost adusă în discuţie la ultima conferinţă de presă a PNL Curtea de Argeş. „Sensul unic trebuie să fie înspre Spital, aşa e logic. Aşteptăm un răspuns decent de la Primărie pentru această sesizare. Dacă vrem să relansăm oraşul e nevoie de un plan coerent, făcut cu specialişti şi trebuie să ţinem cont de agenţii economici”, a declarat Cristian Mitrofan, prezent, alături de Mădălin Marinescu, la conferinţa de presă.

Începutul anului şcolar se apropie, iar sensul unic e aşa cum a fost instituit. Accesul se face de pe strada Nevers, iar dacă cineva vrea să ajungă la Spital trebuie să ocolească ori pe la Petrom, unde e proprietate privată, potrivit consilierilor, ori să meargă pe lângă hotelul Posada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email