«Cu Iaşul vom sparge gheaţa pe teren propriu»

Nou promovata în Liga I, F.C. Internaţional Curtea de Argeş este echipa contrastelor. A pierdut cele trei meciuri disputate la Mioveni, cu Oţelul, Gaz Metan Mediaş şi F.C. Braşov, dar le-a câştigat pe cele trei din deplasare, la Dinamo, Pandurii şi Bistriţa. După victoria de la Bistriţa, patronul Interului de Argeş, Benone Lazăr a fost la meciul Dacia Mioveni – Jiul Petroşani pentru a urmări împreună cu antrenorul secund Vasile Mănăilă, jucători susceptibili de a-i transfera la echipa lui. Conducerea clubului Dacia, prietenii şi  observatorii meciului Dacia – Jiul l-au felicitat pentru victoria de la Bistriţa, şi i-au urat să aibă acelaşi succes şi la meciurile disputate la Mioveni.

Speră să nu-l audă jucătorii pe care îi laudă!

Cum a fost la Bistriţa?
– Personal mă aşteptam să jucăm bine şi câştigăm aşa cum am făcut-o şi cu Dinamo, şi cu Pandurii. La Bistriţa 75 de minute am controlat jocul, dar în ultimul sfert de oră ne-au dominat, dar atâta tot… poate am avut şi puţină şansă, dar fără ea nu se poate să câştigi mai ales în deplasare.
Meciul nu a fost transmis la tv, şi mă aşteptam ca arbitrul să le ajute pe gazde. Aşa a fost?
– Nu. Arbitrajul a fost corect. A fost o mică perioadă când arbitrul Haţegan parcă a vrut să-i împingă peste noi, să le dea acel doi, trei, cinci la sută, dar a revenit repede şi a arbitrat corect.
Remarcaţi pe cineva în victoria de la Bistriţa?
– Da, dar sper ca jucătorii să nu audă ce spun acum. Kone a fost de nota 10. De câte ori avea mingea producea panică în terenul advers. La gol, Frăsineanu a dat o „ştachie” de la 25 de metri pe care portarul lor a respins-o cu mare greutate, iar Mihai Răduţ a zbughit-o ca o felină şi a înscris din voleu. De altfel, Răduţ a fost cel mai bun jucător de pe teren. Ca şi Kone, a avut o deosebită poftă de joc.

Ţine secret ultimul transfer

Portarul Arcaba, înlocuitorul lui Marius Popa cum a jucat?
– A apărat foarte bine şi şi-a făcut cu brio datoria. Nu degeaba a insistat Fane Stoica să-l aducem la echipă.
 A fost vreun jucător care a evoluat mai slab?
– Acum n-are rost să critic pe cineva, ci doar să evidenţiez echipa. Faţă de primele etape, acum avem o echipă solidă cu ultimele achiziţii. Avem mai multă putere aşa cum se cere în prima ligă. Să vedeţi cum va fi cu Abiodun şi Daniel Stan în teren. Şi vreau să mai aducem un jucător important la echipă.
De cine este vorba?
– Nu mă întrebaţi, că nu vă spun… E secret, deocamdată.

„Jean Pădureanu a ajuns la dispensar? Îmi pare rău…”

Se spune că preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, s-a dus după meci direct la spital, supărat de înfrângerea echipei lui…
– A ajuns la dispensar? Îmi pare rău…  Am tot respectul pentru Jean Pădureanu, dar asta e… Am câştigat pe merit cele trei puncte. În acest campionat nu este nici timp, nici loc de sentimentalisme.
Urmează meciul cu Poli Iaşi, vineri, la Mioveni. Spargeţi gheaţa şi câştigaţi primul meci pe teren propriu?
– Ştiţi că la meciurile cu Oţelul şi Gaz Metan Mediaş m-aţi întrebat acelaşi lucru, şi am spus doar că îmi doresc să obţinem cele trei puncte, dar ne va fi greu…  Acum spun că vom bate pe Poli Iaşi, şi vom câştiga primele trei puncte pe teren propriu. Vom sparge gheaţa, aşa cum spuneţi. Puteţi să jucaţi la pariuri „1” solist!
Jucătorii primesc drept primă 500 de euro pentru un punct câştigat. Pentru meciul cu Iaşiul le promiteţi o primă suplimentară?
– Să câştige ei, şi vor fi mulţumiţi, iar dacă vor învinge, vor lua banii pe care îi merită fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email