Lavinia Năstase, eliminată din concursul pentru postul de manager al Centrului de Cultură

Dosarul de concurs al Laviniei Năstase pentru postul de manager al Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeş a fost respins joi, în prima etapă a evaluării. Motivul respingerii este, potrivit şefului Biroului Resurse Umane din Primărie, Dorin Savu, lipsa cazierului judiciar din dosar. „Doamna a depus o declaraţie pe propria răspundere, dar era nevoie, conform legii, de cazierul judiciar”, ne-a spus Dorin Savu. Astfel, mai departe merge al doilea candidat, Silviu Gherman, care va susţine un interviu public pe 6 mai, la ora 11,00.

„Au reușit să ma dea afară din concurs. Deşi la dosar am avut toate documentele și mi s-a cerut o declarație, nu cazierul, ca să mă elimine au căutat alte metode! Știam că e aranjat concursul. Regret nespus pentru Curtea de Argeș și oamenii care meritau ceva mai bun cultural. Mă bucur enorm că datorită mie au văzut toți golăneala!”, a scris Lavinia Năstase pe facebook imediat cum s-au afişat rezultatele.

„Doamna Lavinia Năstase trebuie să citească legislaţia actualizată în care scrie clar care sunt cerinţele”, a comentat Dorin Savu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email