Lansare de carte eveniment la Centrul de Cultură!

Luni, 10 octombrie, oră 17.00, în sala mare a Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș,  se  lansează „Cumpăna României” (Editura Christiana, 2016)  de Călin Georgescu, expert internațional în dezvoltare durabilă.

Cititorii revistei „Curtea de la Argeş” îl cunosc pe autor, din revistă (a se vedea numărul din august 2016), din conferința ținută la ziua revistei, ediția 2015, de pe internet, de la televizor.

Este vorba despre o carte care propune un proiect de țara, pune diagnostice lucide lumii și României deopotrivă, dar propune și soluții realiste, ba chiar urgente („hrană, apă, energie”, sub sloganul „Pentru noi, prin noi înșine!”), o carte care se poate constitui într-un benefic program de guvernare.

Va vorbi despre carte prof. Pavel Chirilă (postfațator al cărții; cartea are și două prefețe, una semnată de Eugen Mihaescu, membru de onoare al Academiei Române, și una de subsemnatul), își va prezența ideile autorul, într-o scurtă prelegere.

Sunt așteptați iubitorii de cultură, prietenii revistei, toți cei interesați în „mersul lumii”, în soarta României – aflată în cumpănă în această vreme. (Gh. Păun)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email